Adaylar başvurularını yaptı
|
İbrahim Yazıcı, tüzük gereği adaylık başvurusunun son günü olan bugün öğlen saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelerek Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve üyeler ile bir süre görüştükten sonra adaylık başvurusunu basın mensuplarının önünde sundu.
Adaylık dilekçesini verirken ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulunan Başkan Yazıcı, fazla konuşmak istemediğini kongrede gerekli konuşmayı yapacağını belirtti.
Bugüne kadar başladığı hiçbir işi yarım bırakmadığını dile getiren Yazıcı, ''Bursaspor zirve takımı olmaya devam etmeli. Bursaspor kurumsallaşmalı ve kendi ayakları üzerinde durmalı.UEFA kriterlerine uyulmalı. Kulüp bütçesi denk olmalı" dedi.
Yazıcı, artık ''Paralı başkan, paralı yönetim'' döneminin sona erdiğini vurgulayarak, ''Yani açıkçası koskoca Bursa şehri takımına sahip çıkmalı. Bursaspor'un emin ellerde olması lazım. Bursaspor'un daha önce kimlerin eline geçtiği, nasıl talihsiz günler geçirdiği herkesçe biliniyor. Tekrar o günleri yaşamamalıyız. Hak eden başkan olmalı'' diye konuştu.
Bir gazetecinin, ''Mevcut Yönetim Kurulu'nda bulunan isimlerden değişen olacak mı?'' sorusunu Başkan İbrahim Yazıcı, ''Elbette olacak ama bunun yanıtını şimdi vermem doğru olmaz" diye yanıtladı.
Öte yandan Genel Kurul üyelerinden Cevdet Yıldız'da Özlüce Tesisleri'ne gelerek Olağan Genel Kurul'da başkan adaylığı başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na sundu.
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya yönetim kurulu listelerinin 27 Mayıs pazar günü 11:00 ile 13:00 saatleri arasında alacaklarını belirtti. 27 Mayıs'ta verilecek listelerin 29 Mayıs'taki kongrede geçerli olacağını vurgulayan Şankaya kongrenin ilk toplantıda yapılamaması halinde başkan adaylarının 6 Mayıs salı günkü ikinci toplantı için yönetim kurulu listelerini değişiklik yapabileceğini belirtti.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2097 kez okunmuştur.
|