Bu galibiyet taraftara armağan olsun! |
Bursaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu Trabzonspor galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, "İnanılmaz bir tseyirci topluluğumuz var ve herşeyi hakediyorlar. Bu galibiyet onlara armağan olsun" dedi.
Karşılaşmayı değerlendiren İpekoğlu, "İlk yarı istediğimiz herşeyi sahaya yansıttık. İkinci yarıda Ersen Martin'in oyuna girişi ile oyun 'doldur-boşalt'a döndü.Futbol olarak pek bir şey yoktu buyüzden oyundan çok zevk almadım ama oyuncularımızın mücadelesinden çok memnunum" dedi.
Kaptan Egemen ise;
Çok iyi oynamadıklarını belirtirken,mücadeleleri sayesinde maçı kazandıklarını söyledi.Ve kaptanımızda bu galibiyeti taraftara armağan etti.
Ayrıca Egemen"saha dışardan iyi gözüküyo olabilir ama saha içi hiçte iyi değil diyerek başka bir noktaya dikkat çekmiş oldu.
Volkan maç sonu "Vestel maçıyla birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını,fakat Beşiktaş maçında hatalı goller yediklerini" söylerken,
Bu maçtada daha önceki güzel mücadelenin tekrar sahaya yansıdığı için hatalı goller yemediklerini bu sayedede hedefledikleri puanı aştıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Burak Akdiş'te Bu galibiyet taraftara armağan olsun! diyerek soyunma odasına gitti....
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 3406 kez okunmuştur.
|