Tribünde gerginlik-İbrahim Kaş'a tepki |
Ertuğrul Sağlam, İbrahim Kaş’ın kırmızı kartını kabul etmenin mümkün olmadığını söyledi.
Sağlam, "Bu şekilde bir sorumsuzluğu kabul etmemiz mümkün değil. Skora ihtiyacımız varken, eksik kaldık" dedi. Ertuğrul Sağlam, daha önce ’transfere ihtiyacımız yok’ dediğini belirterek, "Ama transfer olabilir" diye konuştu.
TARAFTARLA TARTIŞMA Dün akşamki maçın ilk yarısında İbrahim Kaş’ın bir pozisyonda hata yapmasına sinirlenen taraftarla, Ertuğrul Sağlam arasında tartışma yaşandı.
Kapalı tribünde taraftarlar Ertuğrul Sağlam’a, "Hocam çıkar şu İbrahim Kaş’ı" diyerek tepki gösterdi. Önce İbrahim’i hatasından ötürü sert bir şekilde uyaran Sağlam, daha sonra taraftara dönerek, "Susun biraz" diye bağırdı. Sağlam’ın yedek kulübesine girmesiyle tartışma büyümeden sona erdi.
SERCAN'DAN ÖZÜR Bursaspor’un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım, Anderlecht maçından sonraki duygularını sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıkladı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında dün akşam oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Anderlecht maçının ardından Twitter sayfasından taraftara seslenen Yıldırım, duygularını, ’Talihsiz bir sonuç aldık, herkesten özür dileriz... Saygılar’ şeklinde belirtti.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2480 kez okunmuştur.
|