Bursastore'da işler iyi gidiyor |
Şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Bursaspor`un bu büyük başarısı, forma, bayrak, atkı ve afiş satışları patlattı.
Bursaspor Kulübü`nün Bursastore Mağazalarınden Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, mağazalarında atkıdan formaya, polardan ayakkabıya kadar 225 ayrı ürünün bulunduğunu söyledi. Eren, Bursaspor`un son dönemdeki yükselişine bağlı olarak mağazalardaki ürünlere de ilginin arttığını belirterek, "Taraftarlar özellikle forma ve atkıya büyük ilgi gösteriyorlar. Takımın hızlı yükselişi ile satışlarımızda yüzde 100 oranında artış yaşadık. Son dönemde yaz mevsimin yaklaşmasına bağlı olarak yazlık t-shirt ve şal atkılar tercih ediliyor" dedi. Önceden 2 mağazaları bulunduğunu hatırlatan Eren, Bursaspor`un hızlı yükselişine bağlı olarak bu sayıyı 4`e çıkardıklarını kaydetti. Eren, son dönemde korsan ürün imalatı yapan firmaların çıkmaya başladığını ve bunlarla da mücadele ettiklerini kaydetti.
Kadınların da yeşil beyaz ürünlerle ilgilendiklerini ifade eden Eren, "Kadınlar eşlerine hediye almak için artık Bursaspor`un lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore mağazalarına gidiyorlar. Takımın başarısının bunda çok büyük etkisi var. Mağazalarımıza forma arkasına isim yazıyoruz. Formaları bu şekilde tercih eden kişiler de var. Ayrıca çocuk ürünlerine de ilgi arttı" diye konuştu. Eren, mağazalarında bebekler için hastane setlerinin de satıldığını dile getirerek, insanların bebeklerine doğar doğmaz Bursastore ürünlerinden giydirdiğini vurguladı.
Selçuk Eren, Bursaspor`un lisanslı ürünlerine en çok ilginin 18-35 yaş grubundan geldiğini ifade ederek, şöyle devam etti: "İnsanlar evlerine ve işyerlerine bayraklar asmaya başladı. Şehrin caddelerinde, firmaların önünde takıma destek vermek isteyen taraftarların bayraklarını görmek mümkün. Bu durum bizi çok mutlu ediyor... İnternet üzerinden satışlarımız var. Bu şekilde yurtdışından ürün almak isteyenlere de ulaşabiliyoruz. İnternetten satışa da ilgi oldukça yüksek. Mağazalarımızdaki ürünler 1 TL`den başlıyor ve 130 TL`ye kadar çıkıyor. Şuanda t-shirtler 20 TL, atkı ve kupalar 15 TL`den başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor."
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2702 kez okunmuştur.
|