TİMSAH ULUDAĞ’DA 6 amatör branşta faaliyete geçen yeşil beyazlı kulüp, Kayak şubesini de kurarak Kayak ve Snowboard Okulu açtı.
Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden biri olan Bursaspor bu sezon bir ilke imza atarak renginin beyazını aldığı Uludağ’da Kayak ve Showboard Okulu ve takımını kurdu. 2-4 Ocak’ta yapılacak çalışmalarla start alacak okulda, her yaş grubundan öğrencilere profesyonel kayak hocaları eşliğinde hem kış sporları eğitimi verilecek, hem de Bursa ve Bursaspor kimliği hakkında bilgilendirmeler yapılacak.
Bursaspor Kayak Okulu’nda çalışmalar Uludağ’da 1. gelişim bölgesinde yapılacak. Öğrenciler hafta sonu programlarında toplam 8, sömestre döneminde de 20 saat eğitim görecekler. Kampa katılan tüm öğrenciler temel eğitimlerinin sonunda kayak okulu eğitim sertifikaları ve özel ödüller verilecek. Ücretlendirme ise hafta sonu, 2 Gece 3 Gün, 500 YTL, sömestre, 5 Gece 6 Gün 1200 YTL olarak belirlendi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2467 kez okunmuştur.
|