Hasan Kabze'yi kim kapacak? |
Galatasaray'da Necati, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı ile beraber gönderilmelerine karar verilen Hasan Kabze, teklifleri değerlendiriyor. Kabze'nin menajeri Erdinç Şehit, Türkiye ve yurtdışından teklifler aldıklarını ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Şehit, Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile görüştüğünü belirterek "Âdnan Sezgin bana Hasan Kabze'nin bonservisinde sorun çıkarmayacaklarını söyledi" diye konuştu.
Dünden beri yurtiçi ve yurtdışından 3-4 kulüple görüştüklerini ifade eden Erdinç Şehit, Türkiye'den en iyi teklifi Bursaspor'un verdiğini ve yurtiçinde önde olan kulübün Bursaspor olduğunu açıkladı. Şehit Bursaspor Başkanı Ali Karasu'nun Hasan Kabze'yi çok istediğini, dünden beri çok ciddi yaklaşımlarda bulunduğunu, Hasan Kabze'nin de Bursaspor gibi büyük bir camiada oynama isteği duyduğunu sözlerine ekledi.
Şehit, yurtdışından gelen teklifler içinse "Biri Rus, biri Belçika, biri de Hollanda'dan." demekle yetindi.
KONYASPOR DA TALİP OLDU Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, takıma iyi bir forvet kazandırdıktan sonra transferi tamamlayacaklarını söyledi.
Bu konuda bazı oyuncularla görüştüklerini ifade eden Bezirci, "Forvet konusunda Hasan Kabze de listemizde yer alıyor. Bu oyuncu ile ilgili kulübüyle bir görüşme yaptık. Bonservisi ile ilgili fiyat aldık. Hasan Kabze'yi takımımızda görmek isteriz" dedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 3163 kez okunmuştur.
|