BSbilyoner.com sözleşmesi imzalandı |
Bilyoner.com ile Bursaspor ortak bir projeye imza attılar. Başkan İbrahim Yazıcı, yöneticiler İlhan Uslu ve Ferruh Nayman`ın da hazır bulunduğu sözleşme İstanbul Point Otel`de imzalandı.
Anlaşmaya göre, taraftarımız iddaa oyunlarını bu site üzerinden oynayacak, karşılığında da kulübümüz, gelir paylaşımının yanı sıra Bilyoner Com.`dan aylık gelir elde edecek.
İstanbul Point Otel`de yapılan imza töreni öncesinde konuşan Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, daha önce Galatasaray`la da bu yönde işbirliğine gittiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Bu kez Türk futbolunun en önemli taşlarından biri olan Bursaspor ile anlaşma sağlıyoruz. Türk futboluna her zaman katkı koymaya devam edeceğiz. Burada işin esprisi, Bursaspor taraftarı Bilyoner.com`u tıklayarak iddaa oynayacak. Oynanan iddaa cirosundan Bursaspor`a yüzde olarak pay vereceğiz. Ayrıca, gelir paylaşımının dışında aylık ödeme de yapacağız. Bursaspor`un tutkulu bir taraftarı var. Bizi de tetikleyen bu oldu. Bu desteklerini iddia oynarken BSBilyoner`i tercih ederlerse hem biz, hem kulüp kazanır.``
"MARKA OLDUĞUMUZUN KANITI"
Başkanımız İbrahim Yazıcı yaptığı konuşmada, "Böyle bir ortaklık Bursaspor`un ne kadar önemli bir marka olduğunun göstergesidir. İki yıldır bir çıkış yakalamıştık. Bu çıkışın arkasından böyle birlikteliğin kurulması çok önemli. Muhteşem bir taraftarımız var. Türkiye`nin en büyük şehir kulübüyüz. Böyle bir oluşuma herkesin destek vermesini diliyorum" dedi.
"İLK ÜÇ GARANTİSİNİ KİMSE VEREMEZ"
Konuşmasında Bursaspor`un içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Başkan Yazıcı şöyle konuştu:
"Şehir bize çok güveniyor. Bununla birlikte yardımlar da oluyor. Ancak, çok daha büyük yardımlar bekliyoruz. Belediye başkanımız özellikle kalıcı gelir sağlamak için büyük bir gayret içersinde. Şimdilerde Bursa`da tam bir güven ortamı oluşmuş durumda. Bundan sonra yardım konusunda çok daha iyi şeyler olacak. Devamlı gündemde olan 3 oyuncumuz vardı. Özellikle Sercan`ı satmamamızın karşılığı, hedefe oynadığımızın göstergesidir. Uyum içinde olan bir takımımız var. Devre arası takviye yapmadık. Ancak sezon sonu iyi transferler yapacağız. Daha iyi yerde olmak istiyoruz. İyi bir takımız. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Ancak ilk üç garantisini kimse veremez. Bu çıkış sürecinde camianın da takımına sahip çıkması lazım."
Konuşmasının devamında, Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçına da değinen Yazıcı, "Erken derbi olacak. Bana göre bu derbiyi kazanan kupada final oynar" diye konuştu.
Bursaspor resmi sitesinden...
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2229 kez okunmuştur.
|