Ahmet Bozdemir ve Atış Yapı'dan destek |
Bursaspor Başkan adaylarından Ahmet Bozdemir, dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde yönetimle biraraya geldi.
Kongrede loca alma sözü veren Bozdemir'in yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte bu sözünü yerine getirdiği belirtildi. Bursaspor'un her zaman yanında olduklarını ifade eden Ahmet Bozdemir 'Bursaspor hepimizin. Elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Yönetimle loca konusunda anlaştık' dedi.
ATIŞ YAPI ŞORT SPONSORU Bursaspor, şehrin önde gelen inşaat firmalarından Atış Yapı ile önemli bir işbirliğine imza attı. Atış Yapı, Bursaspor'un şort sponsorluğunu üstlenirken, Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndan loca aldı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Başkan Ali Ay, Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış katıldı.Başkan Ay, "Sayın Ahmet Atış'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursaspor, Bursa'nın değerleriyle bir araya geldikçe gücüne güç katacak. Atış Yapı'nın desteğinin şehrimizin değerlerine örnek olmasını diliyorum" dedi.
Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ise, "7 kuşak Bursalı bir aileyiz. Bursa'da kazanıp Bursa için harcıyoruz. Bursa'nın değerlerine de Bursalı olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Gücümüzün yettiğince destek olmaya çalışıyoruz. Şehrin diğer firmalarına bunun örnek olması gerektiğini düşünüyoruz. Şort sponsorluğu ve loca anlaşması yaptık. Ayrıca 15 kombinemiz var. Sosyal sorumluluk çerçevesinde Bursa'daki her maçta daha önce stadyuma gitmemiş 15 farklı öğrenciyi maçlarda ağırlamayı planlıyoruz. Futbol, basketbol ve voleybol okullarımıza malzeme sponsorluğunu gerçekleştirdik" diye konuştu.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1596 kez okunmuştur.
|