Basın Toplantısı: Ramazan Sal & Teteh Bangura |
Bursasporlu futbolcular Teteh Bangura ve Ramazan Sal, yaşadıkları puan kayıplarını Samsunspor maçı ile telafi etmek istediklerini söyleyerek çıkışa geçmek istediklerini ifade ettiler.
Kazanamama serisini sonlandırarak Samsunspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Teteh Bangura, "Sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bizim için önemli bir maç. Uzun bir aradan sonra kazanıp tekrar üst sıralara çıkışa geçmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var. Üstteki takımlarda rekabet edebileceğimize inanıyorum. İki maç üst üste kazandığımız zaman tekrar yukarı çıkabiliriz" dedi.
Tamamen hazır olduğunu söyleyen Bangura, "Oynama zamanım geldi. Son maçlarda takıma yardım edemedim. Artık önümüzdeki maçı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu. Bangura, Süper Lig'de Burak ve Elmander'i çok beğendiğini belirtti.
Ramazan Sal: "Üzülmüyorum diyen yalan söyler"
Oynamadığı için demoralize olduğunu belirten Ramazan Sal, "Bursaspor profesyonel bir kulüp, bende profesyonel futbolcuyum. Hocam ne zaman hangi saat görev verirse o zaman çıkıp oynamak zorundayım. Kim forma şansı bulamayınca üzülmüyorum dese yalan söyler. Bende içten içe üzülüyorum. Yapacak bir şey yok. Çalışacaksın bekleyeceksin" şeklinde konuştu.
Samsunspor maçının kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini söyleyen Razaman Sal, "Oranın alt yapısında yetiştim ailem orada, çocukluğum orada geçti. Samsunspor benim için çok anlam ifade ediyor. Onların bulunduğu durumdan mutlu değilim. Samsunspor büyük bir camia. Onların üst sıralarda olmasını isterdim. Önce ekmek yediğim yer. Benim için önce Bursaspor sonra Samsun. İnşallah bu maçı biz kazanıp çıkışa geçeriz" dedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 3674 kez okunmuştur.
|