İbrahim Yazıcı "Tek Aday" |
Bursaspor'un 6-13 Ocak tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesi Divan Başkanlık Kurulu'na Başkan İbrahim Yazıcı dışında başvuru olmadı.
Bursaspor'un 6 Ocak'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde tüzük gereği başkan adaylığı süresi dün saat 17.00 itibariyle sona ererken, Başkan İbrahim Yazıcı'ya rakip çıkmadı... Özlüce Tesisleri'nde bir araya gelen Kadir Şankaya Başkanlığı'ndaki Divan Başkanlık Kurulu'na müracaat eden tek isim mevcut yönetim oldu. Mazereti nedeniyle Bursa'da bulunmayan Başkan Yazıcı'nın vekalet verdiği 2. Başkan Haluk Özkıyıcı, adaylık listesini Şankaya'ya teslim etti. Böylece 6 veya 13 Ocak'ta yapılacak kongreye tek adayla gidilmesi kesinlik kazandı. Yeni yönetimin görev süresi 1,5 yıl olacak.
Hukuk Kurulu kurulsun Adaylık başvuru süresinin bitiminde OLAY Televizyonu'ndan canlı yayınlanan basın toplantısında konuşan Divan Başkanı Kadir Şankaya, mevcut başkan İbrahim Yazıcı dışında başka müracaat olmadığı için seçime tek listeyle gidileceğini açıkladı. Eski yönetimi ve tüm kurullarıyla yeniden aday olan Yazıcı 'ya şimdiden hayırlı olsun dileğinde bulunan Şankaya, “Seçimden sonra Bursaspor yönetiminin bir Hukuk Kurulu oluşturmasını şahsen talep ediyorum. Bursaspor'un üzerinde bazı oyunların oynandığını tahmin ediyorum. Bir daha kayyım olaylarının gündeme gelmemesi için bunu yapmalıyız” dedi.
Gücümüzü Türkiye görsün Divan Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor'u şampiyonluk adaylarının en büyüğü olarak gördüğünü belirtirken, üyelere çağrıda bulundu. Şankaya, “Bursaspor'un ne kadar büyük olduğunu göstermemiz lazım. Bu nedenle 6 Ocak'ta genel kurulun toplanamayacağını düşünürsek 13 Ocak'ta çok büyük bir katılımla genel kurulumuzu yapmalıyız” diye konuştu.
Şampiyonluk için talip olduk 2.Başkan Haluk Özkıyıcı, şampiyon başkan ve yönetim kurulu adına adaylık listelerini Divan Kurulu'na teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özkıyıcı, “Bundan sonraki dönemlerde de yine Bursaspor'un şampiyonlukları için göreve talip olduk. Camiamız için hayırlı olsun. Bursaspor'a yakışır bir kongre olmasını temenni ediyorum. Tüm delegelerimiz aidatlarını yılın son gününde yatırmaları gerekiyor. Aksi takdirde yeni tüzük düzenlemesine göre seçilme ve seçme hakları düşecek ve kongrede oy kullanamayacaklar” dedi.
ASİL ÜYELER
İBRAHİM YAZICI HALUK ÖZKIYICI RECEP BÖLÜKBAŞI MUSTAFA YEDİKARDEŞ MESUT MESTAN HASAN SALTAN İRFAN KOÇ FERRUH NAYMAN MEHMET KARA İLHAN USLU ÖZTÜRK YAZICI NECMETTİN KOCAMAN ŞENTÜRK TURAN ZEKERİYA ÜNALDI SELÇUK EREN
YEDEK ÜYELER LEVENT YAVAŞ KEMAL KİREVETÖZEN RAHMİ SEZGİN YÜKSEL ÇOLAK ERKAN KAMAT RAMADAN SAĞLIK HASAN HALİT ACAR İBRAHİM TOPRAK RIDVAN ÖZKAN RECEP ACAR ALİ PAMİR İSMAİL ALİ SAYGAÇ TUNCAY SELMEN SÜLEYMAN İSKENDEROĞLU MUSTAFA ASIĞ
DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER MÜMİN PEKCAN BASRİ ÜNSALAR AKIN ADALAN
DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER KENAN ÇİĞDEM ALİ BOCAN ALPASLAN OĞUZ
DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER DOĞAN KERİM ARAR İDRİS SEVİNÇ MUZAFFER ÖNADIM
DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER ÖZGÜR ALPASLAN SÜMER ONUR İÇER AHMET AYDIN
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2426 kez okunmuştur.
|