Belluschi işi yattı, Timsah'tan kimler gidiyor? |
Bursaspor'un transfer gündemindeki isimlerden biri olan Fernando Belluschi, Arjantin Ligi takımlarından San Lorenzo'yla 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı.
Sezon başında mutsuz olduğunu belirterek yeşil beyazlı kulüpten ayrılan ve Meksika'nın yolunu tutan Arjantinli yıldız orada da aradığını bulamamıştı. Ardından Bursaspor'a geri dönmek istediğini menajerler aracılığıyla kulübe ileten Belluschi, transferi sırasında gerek Cruz Azul'a gerekse kendisine açılan davanın geri çekilmesini talep etmişti. Ancak Bursaspor yönetimi bu şartları kabul etmeyince tecrübeli orta saha oyuncusu dün San Lorenzo'yla el sıkıştı.
KİMLER GİDİYOR? Yeşil beyazlı yönetim, Bakaye Traore, Aydın Karabulut ve Tom de Sutter'in menajerleriyle Özlüce'ye görüşerek, kararı iletti.
Bursaspor'da devre arasında takıma takviye yapmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Takımı güçlendirmek adına şu ana kadar sadece Beijing Guoan'dan Pablo Martin Batalla'yı transfer eden yeşil beyazlılar, Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak kendilerinden bir türlü verim alınamayan Bakaye Traore ve Aydın Karabulut'un menajerlerini Özlüce'ye davet eden yeşil beyazlı yönetim, kendilerine kulüp bulmalarını istedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1824 kez okunmuştur.
|