Kulüpler sınırsız yabancı istedi |
Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı İstanbul’da yapıldı.
Radisson SAS Otel'deki Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından bir açıklama yapan Canaydın, toplantıya gelen Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'ye, yabancı oyuncu sınırlaması konusunda tam serbestlik istedikleri yönünde fikirlerini beyan ettiklerini belirtti.
Affan Keçeci'nin, bu taleplerini yönetim kuruluna ileteceğini vurgulayan Canaydın, yabancı oyuncu konusunda herhangi bir kriter getirilip getirilmeyeceğininin sorulması üzerine, ''Hayır, bizim isteğimiz İspanya, İtalya ve Almanya'daki sistemin uygulanması'' cevabını verdi.
Beşiktaş ile Denizlispor'un temsilcilerinin, mazeret göstererek katılmadıkları toplantıda, geride kalan sezonu değerlendirdiklerini anlatan Canaydın, ''Önemli konulardan biri de futboldaki şiddet ve gerekli tedbirlerin alınması. Fair-play anlayışı içinde yeni sezona iyi bir şekilde başlamak üzere fikir birliğine vardık'' dedi.
FEDERASYONLA ÖNEMLİ TOPLANTI Özhan Canaydın, A Milli Takım'ın Brezilya ile yapacağı özel maçın ardından, Futbol Federasyonu ile Turkcel Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın önemli bir toplantı yapacağını söyledi.
Toplantıda, isteklerini ortaya koyacaklarını kaydeden Canaydın, ''Uzun süreceğini tahmin ettiğimiz toplantı sonunda, istekleri karara bağlayıp, yeni sezonu hem kulüplerin, hem taraftarların, hem de devlet mekanizmasının mutluluğu içinde geçirmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
İLGİNÇ GÖRÜŞME Toplantının ardından Özhan Canaydın'ın, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve takım menajeri Süleyman Hurma ile otel lobisinde uzun süre görüşmesi dikkat çekti.
Toplantı sonrası tüm kulüp temsilcileri otelden ayrılmasına rağmen, Mamur ve Hurma'yı göndermeyen Canaydın'ın görüşmesi, Kayserispor'un yıldız futbolcuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transferine yönelik olarak yorumlandı.
Anadolu Ajansı
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2602 kez okunmuştur.
|