Ozan'dan Beşiktaşlılarla samimi görüntüler! |
Profesyonel Futbolcular Derneği gecesinde gözler Ozan Tufan'ın üzerindeydi. Üç büyük kulübün de gündeminde olan Bursasporlu futbolcu, Beşiktaşlılarla samimi görüntüler verdi.
Transfer gündeminin bir numaralı ismi Ozan Tufan, Profesyonel Futbolcular Derneği gecesine menajeri Ahmet Bulut ile birlikte katıldı.
Bursasporlu genç yıldız, önce Beşiktaşlı futbolcularla karşılaştı. Tolga Zengin'in kendisine durumunu sorduğu Ozan bir süre siyah beyazlı oyuncularla sohbet etti.
Ozan Tufan ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in yanına gitti. Başkan Orman bir süre sonra ikilinin yanından ayrılırken, Şenol Güneş genç futbolcuyla uzun süre konuştu.
BÖLÜKBAŞI: "OZANI BEŞİKTAŞA SATMAYACAĞIZ" Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan'ın takımdan ayrılmak istediğini belirterek, "Ozan Tufan'ı kesinlikle Beşiktaş'a satmak istemiyoruz. Bunun dışında bir kaç kulüp daha Ozan'ı istiyor" dedi.
Yeşil-beyazlı takımın patronu Recep Bölükbaşı, açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan'ın geleceği ile ilgili soruya cevap veren Bölükbaşı, "Ozan Tufan takımdan ayrılmak istiyor. Bunu kendisini, ailesi ve menajeri bize söyledi. Ozan için bir kaç takımdan teklif var. Ama Ozan'ı kesinlikle Beşiktaş'a satmayacağız. Bugün yönetim kurulumuz ile birlikte bir karar alacağız. Öğleden sonra yapılacak toplantının ardından Ozan'ın durumu netlik kazanacak. Kendisi bundan sonra çalışmalarını Vakıfköy'de de sürdürebilir veya başka bir takıma da satabiliriz. Ama bu takım kesinlikle Beşiktaş olmayacak" dedi.
(iHA)
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1753 kez okunmuştur.
|