
Bursaspor’un başarılı oyuncusu Adem Koçak Sivasspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.
BARIŞI SAMSUNA VERDİLER
Bursaspor’un gurbetçi oyuncularından Barış Örücü Samsunspor’a kiralandı.
Bu sezon forma şansı bulamayan gurbetçi oyuncuyu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteğiyle Son bir hafta içinde Adem Koçak Sivas'a, Barış Örücü Samsun'a, İbrahim kaş Ordu'ya, İsmail haktan Denizli'ye gitti.
Adem Koçak 1 yıllığına Samsunspor’a kiralandığı öğrenildi. Bilindiği gibi Mehmet Sak ve Ahmet Arı’da Murat Yıldırım’a karşı sezon başında Samsunspor’a kiralanmıştı.
IBRAHIM KAŞ ORDU 'YA GİTTİ
Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu’na kiralanan, bu sezon başı da kampın ardından kulüp bulması istenen İbrahim Kaş’ın Orduspor’a verildiği bildirildi. Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, İbrahim Kaş’ın bir yıllığına Orduspor’a kiralık olarak verildiğini belirterek, "Kendisine başarılar dileriz" dedi.
İSMAİL HAKTAN DENİZLİ'YE
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Bursaspor’dan İsmail Haktan Odabaşı ile anlaşma sağladı. Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı, takımın başarısı için teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Bursaspor’un sol kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ile anlaştıklarını ifade eden Aracı, futbolcunun yarın 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atacağını belirtti.
Aracı, İsmail’in takıma güç katacağına inandıklarını dile getirerek, takımın gelecek haftalarda seyir zevki üst seviyede olan bir futbol oynayacağını kaydetti.
YENAL TUNCER UZATTI GİTTİ
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde tek başına çalışmak zorunda bırakılan Yenal Tuncer, tranfserin son gününde Denizlispor’a kiralandı.
1 yıl mukavelesini uzatması istenen Yenal, Bursaspor’a transfer olduğu eski kulübü Denizlispor’a sezon sonuna kadar kiralanmış oldu. Bilindiği gibi bir çok Süper Lig kulübünün transfer listesinde olan Yenal için yüksek bonservis ücreti istenmiş, Vakıfköy’de tek başına çalışmak zorunda kalmıştı.
EMRE PEHLİVAN KÖRFEZDE
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kiralanması yönünde karar verdiği Emre Pehlivan, Körfez Futbol Kulübü’ne kiralandı.