Engin İpekoğlu" Kayseri 'yi yeneceğiz" |
Kayserispor'un ligin iyi futbol oynayan, güçlü ekiplerinden biri olduğunu kaydeden İpekoğlu, "Sahaya galibiyet için çıkacağız. Kayserispor'u yenip gündemden düşmeyen 40 puan hedefinden kurtulmak istiyoruz. Kayseri takımlarına karşı galibiyetimiz yok. İnşallah pazar günü bu şanssızlığımızı kıracağız" şeklinde konuştu.
KOVALAYACAĞIZ Kayserispor'u yenmeleri halinde UEFA'yı hedefleyen rakipleriyle puan farkını 1'e indireceklerinin altını çizen genç teknik adam, "Kayserispor karşısında alacağımız 3 puanla İnter-Toto Kupası hedefimize yaklaşacağımızı düşünüyorum. UEFA belki zor. Çünkü K.Erciyes kupada finale kalırsa UEFA'ya gidecek. Ligde 3. olan takım UEFA'ya, 4. sırada olan takım ise İnter-Toto'ya gidecek. Bu durum bizim işimizi zorlaştırır ama biz hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız" ifadelerini kullandı.
BEN DE YAŞADIM İpekoğlu, İsmail ile Fresineanu arasında yaşanan olayla ilgili soruyu ise, "Şu anda herhangi bir problem yok. Lig periyodu içinde böyle şeylerin olması normal. Ben de futbolculuk dönemimde bu tür şeyler yaşamıştım. Her iki futbolcu konuştu ve olay tatlıya bağlandı" şeklinde yanıtladı. Forvetlerin son haftalardaki suskunluğuna da değinen başarılı çalıştırıcı, "Golcü futbolcularda bu tip durumlara rastlanıyor. En çok beklenti bu oyunculardandır. Sinan, Burak ve Eser kalan maçlarda beklenen golleri atacaklardır" dedi.
SAHADA KONUŞURUZ Ligde kalma barajının 40-41 olacağına inandığını belirten Engin İpekoğlu, "Barajın yükseleceğini düşünüyorum. Futbol bu, her şey olabilir. Son haftalarda küme düşme potasındaki takımların sürpriz galibiyetler alması barajı yükseltiyor" şeklinde konuştu. İpekoğlu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Bu demeçlere cevap vermek bizim işimiz değil. Başkanımız ve yönetim kurulumuz gerekli cevapları vermişlerdir. Biz saha içerisinde konuşuruz" ifadelerini kullandı.
VOLKAN & CUMHUR: Yeneriz... Bursaspor'un iki tecrübeli ismi Volkan Bekiroğlu ve Cumhur Bozacı imza gününde yeşil beyazlı taraftarlarla buluştu. Timsah'ın iki başarılı futbolcusu, Şehreküstü İstasyonu'nda bulunan Bursastore'daki etkinlikte taraftarlara imza dağıtıp, fotoğraf çektirdiler. Volkan pazar günü Kayserispor'la çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, öncelikli hedefleri olan 40 puana ulaşmak için sahadan galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti. Cumhur ise Kayserispor'un ligin iyi ekiplerinden biri olduğuna değinerek, "Evimizde taraftarımızın da desteği ile iyi sonuçlar alıyoruz. Kayseri'yi yenip rahatlamak istiyoruz" dedi.
Bursa Haber Gazetesi / Spor
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2544 kez okunmuştur.
|