Kaptan Ömer: "Taraftar varsa biz de varız" |
Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan, taraftar ile birlikte çok daha başka bir performans ortaya koyduklarını söyledi.
Erdoğan, Yeşil Beyazlı takımın taraftarıyla var olduğunu dile getirerek, "Onlar bizim arkamızda olunca çok daha iyi performans ortaya koyuyoruz. Taraftar bize artı bir güç katıyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda onların yüzünü daha çok güldüreceğiz" ifadelerini kullandı.
MURAT YILDIRIM: "İYİ MUCADELE ETTIK" Bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkan ve 62 dakika sahada kalan Murat Yıldırım, mücadelelerini galibiyete çeviremediklerini belirtti.
Murat; "Geçen üç hafta galip gelememiştik. Bu hafta kazanmayı istiyorduk. Rakibimiz üzerinde sürekli baskı uyguladık ve öne geçtik. Daha sonra kötü bir gol yedik. Buna rağmen yine baskıyı arttırdık. Olmadı. Bu mücadeleyi devam ettirirsek ilerleyen haftalarda galibiyetler alacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı.
HAKAN ASLANTAS: "GALIBIYETI KACIRDIK" Fenerbahçe maçına ilk 11'de sahaya çıkan Hakan Aslantaş galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.
Hakan; "İyi oynadık, ikinci golü bulabilseydik çok farklı olacaktı. Galibiyeti kaybettiğimizi düşünüyorum. Diğer haftalara göre daha savaşan bir Bursaspor vardı. İnşallah önümüzdeki haftalarda istediğimiz sonuçları alacağız" dedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2017 kez okunmuştur.
|