Eskişehir taraftarından büyük terbiyesizlik |
Temsilciler raporuna yazdı, Bursaspor anında TFF`ye başvuru yaptı Bu maç daha uzun süre konuşulmaya aday. Gerek sahadaki futbol, gerekse Ertuğrul Sağlam`ın taraftarlarla yaşadıklarına Eskişehirspor taraftarının maçtan sonra yaptıklarıda eklendi. 2-2 sona eren Bursaspor-Eskişehirspor maçının yankıları daha uzun süre konuşulur. Gerek saha içindeki mücadele, gerekse maçın ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve yeşil beyazlı taraftarlar arasında yaşanan tatsız diyalog gündemdeki yerini korurken, kırmızı siyahlı taraftarların Atatürk Stadı`nda yarattığı hasar da açıklandı. 650 Eskişehirspor taraftarının izlediği karşılaşmada konuk ekibe ayrılan yerde 681 koltuğun kırıldığı öğrenildi. Yani kişi başına kırılan koltuk sayısı 1 oldu. Yeşil beyazlı kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu`na hasarın kırmızı siyahlı kulüp tarafından karşılanması için talepte bulundu. Karşılaşmanın temsilcileri de çektikleri fotoğraflarla tabloyu ortaya koymuşlar.
YOLLARDA DA TAŞKINLIK YAPTILAR İnegöl-Bursa Ankara kara yolu üzerinde yaya olarak yürüyen ve İnegöllü oldukları bildirilen Yasin K. ve Emre K. kardeşler, seyir halinde olan Eskişehirspor taraftarlarının bulunduğu otobüsleri taşlamaya başladı. İki kardeş, otobüsleri taşladıktan sonra kaçtı. 4 otobüsün içinde bulunan Eskişehirspor taraftarları, Kulaca kavşağı mevkiinde faaliyet gösteren petrol ofisi önünde otobüsleri durdurarak yola çıktı. Karayolu üzerinden geçen seyir halinde olan araçlara tekme atıp taş sallayan taraftarlar, ardından benzinliği hedef aldı.
ARAÇLARI VE PETROL OFİSİNİ YAĞMALADILAR Taraftarlar, petrol ofisinden yakıt alan özel otomobil ile cipe de taş atarak zarar verdi. Cipin ön tekerlerini bıçakla patlatıp sürücü Mehmet Adıgüzel'i da tartaklayan taraftarlar, ardından benzinliğin camlarını tekme atarak kırdı. Araçlara ve benzinliğe zarar veren taraftarlar, otobüslere binerek yollarına devam etti.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2181 kez okunmuştur.
|