Kurtar "bu maça bizi taraftar hazırladı" |
Maç sonrası Bursaspor teknik direktörü Güvenç Kurtar Bu maç bizim için çok önemli bir maçtı, Bursaspor taraftarı galibiyeti çok istiyordu.Günler öncesinden bizi bu maça taraftar hazırladı. Tüylerim diken diken oldu. Beşiktaş ile sürmekte olan bir husumet var sanırım.
Bu maçı kazanmayı çok istedik. Beşiktaş fazla bir pozisyona giremedi . Olmadı, kazanamadık ama kaybetmedik de. Sıkıntı şu çok sakatlık vardı. Sıkıntılar vardı. Zuniga vardı bir tek tecrübeli O'nu da riske etmedik. Kimse demiyor ki Bursaspor'da sıkıntılar var. Sıkıntılara bakılmıyor ve Bursaspor'dan sahaya çıkınca galibiyet bekleniyor. Bizim futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. Taraftarımıza 3 puan vermek istedik ama olmadı. Gördüler ki çok iyi bir futbol oynadık"
DENIZLI "ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL" Beşiktaş teknik direkteröü Mustafa Denizli, Bursaspor maçı sonrası keyifliydi! Sorulara gülerek yanıtlar veren Denizli, maçtan 3 puan beklediğini ama 1 puanın da iyi olduğunu, final vuruşlarını zemininin de etkisi ile iyi yapamadıklarını söyledi.
Rakibi baskı altına tutup, pozisyon bulduğunuz bir maçta ki böyle güçlü bir rakibi baskı altında tutarken, bulduğunuz pozisyonlarda daha dikkatli olup final vuruşlarını iyi yapacaksınız. Çünkü böyle maçlarda her an gol pozisyonu yakalamak zordur. Gerçi bugün baskılı oynadık, 10 -15 korner ve köşe vuruşu kazandık ama maalesef iyi değerlendiremedik..”
“Biz fiziki üstünlüğü olan bir takımız. Buna göre çalışıyoruz.. Ama bugün maalesef istediklerimiz olmadı. Bir kontratak ile rakip de gol bulabilirdi. Ama bugün bir şey vardı, zemin çok müsait değildi. Final pasları ve gol vuruşları da zeminle de orantılı olarak düzgün olmamış, bu durumu buna engel olmuş olabilir.”
“Sonuçta güzel ve çekişmeli maçtı. Tansiyonu yüksekti. Tansiyonu düşürmek için bize de görev düşüyordu. Bu gerginliği saha dışında da devam ettirmenin manası yok zaten. Bursa her takımla gelip güvenle maç oynadığımız bir yer. Bugün saha içerisinde gerilim yoktu! Zaten sahada tansiyonu düşürdüğünüz zaman buna tribünler de uyum sağlıyor. O bakımdan da bu maç güzel oldu. Futbolcular son derecede kaliteli ve oyun kuralları içinde mücadele ettiler. Kasıtlı sertlik yoktu. Neticede ben bu maçtan 3 puan bekliyordum ama olmadı. Çok önemli değil..”
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2638 kez okunmuştur.
|