Ligde Antalyaspor karşısında aldığı şok yenilginin ardından, Fortis Türkiye Kupası'nda Akçaabat Sebatspor'u saf dışı ederek gruplara adını yazdıran Bursaspor'da keyifler yerine geldi. Yeşil Beyazlı takımın golcüsü Burak Akdiş, zor bir mücadele sonrası turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi. Galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini ifade eden Burak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Antalya'da kötü bir mağlubiyet alarak bizi sevenleri üzdük. Sebatspor maçıyla biraz olsun kendimizi affettirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var. Pazar günü oynanacak bu karşılaşmayı kazanacak güce ve tecrübeye sahibiz." Timsah'ın savunmadaki tecrübeli ismi Ömer Erdoğan ise Sebatspor galibiyetinin kendilerine ilaç gibi geldiğini kaydetti.
İlkyarıda istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Erdoğan, "İlk 45 dakikada kalitemize yakışmayacak bir oyun sergiledik. Ancak bulduğumuz golden sonra oyunu çözdük ve farklı bir skorla kazandık. Bu maçın verdiği moralle Sivasspor'u da evine eli boş göndermek istiyoruz" dedi. Turun kapısını açan golü atan Zafer Biryol ise karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:
"Kupa maçları her zaman böyle zor geçiyor. Golü erken bulsaydık, daha rahat bir 90 dakika geçirebilirdik. Ancak kazandığımız için sevinçliyiz. Bursaspor, bu yıl Türkiye Kupası'nda da adından sıkça söz ettirecektir. Artık, pazar günü oynayacağımız Sivasspor maçına konsantre olmalıyız. Rakibimiz, geçen hafta Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol oynadı. Ancak kazanan biz olmak istiyoruz."
Fenerbahçe maçı pazar 20.30'da...
Ote yandan Turkcell Süper Ligi'nde, 8. hafta maçlarının programı belli oldu. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bursaspor'un deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması 1 Ekim Pazar günü saat 20.30'da başlayacak.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2539 kez okunmuştur.
|