Sağlam "Galibiyeti Hakettik" |
Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, hak edilen bir galibiyet aldıklarını söylerken, "Bizi gönülden destekleyen taraftarlarımıza bu sezon beşinci maçta Fenerbahçe galibiyeti armağan ettiğimiz için mutluyuz" dedi Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında ise Fenerbahçe gibi çok iyi bir kadroya sahip bir takım karşısında maçın 4. dakikasında yenik duruma düşülmesine karşın, beraberlik ve üstünlük golünü ararken gol yememenin çok önemli bir başarı olduğunu söyledi.
Özellikle ikinci yarıda golü bulana dek oyun üstünlüğünü rakibe kabul ettirdiklerini, Tuna`nın golüyle maça daha fazla asıldıklarını dile getiren Sağlam, skoru 1-1 yaptıktan sonra da net pozisyonlar bulduklarını kaydetti.
Sağlam, Fenerbahçe karşısında çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: ``Bu galibiyet artık Bursaspor`un yukarılara oynaması gerektiğinin işareti. Bizi destekleyen taraftarlarımıza ve maçı televizyonları başında izleyen futbolseverlere zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Bu sezon 3`ü kupada 4 kez yenildiğimiz Fenerbahçe`yi 5. maçta yenerek taraftarlarımızı sevindirmek istiyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz. Son dakikalardaki penaltı golü hak ettiğimiz galibiyeti getirdi.``
Bir gazetecinin, ``Sizce Sercan`ın düşürüldüğü pozisyon penaltı mıydı?`` sorusuna Sağlam, ``Sercan`ın pozisyonu belki tartışılabilir. Çünkü ben de net görmedim. Ancak Fenerbahçe`nin attığı golün de ofsayt olduğu yönünde bir bilgi geldi bana. Her iki pozisyonu televizyonda izlemeden değerlendirme yapmam yanlış olur`` yanıtını verdi.
FENERBAHCE CEPHESI________ ARAGONES: "Son dakika golleri canımızı yakıyor" Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Kocaelispor ve Bursaspor maçlarında son dakikada yedikleri gollerle 5 puan kaybettiklerini söyledi. Bursaspor’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de Teknik Direktörü Luis Aragones ise son oynadıkları 2 maçta son dakikalarda yedikleri gollerden ötürü 5 puan yitirdiklerini söyledi.
Aragones, basın toplantısında, golü erken bulduklarını daha sonra duraklama dönemine girdiklerini ifade ederek, topu kontrollerinde tutmaları gereken durumlarda ise basit hatalar yaptıklarını kaydetti.
İkinci yarıda istedikleri oyunu bir türlü kuramadıklarını belirten Aragones, ''Son iki maçta son dakikalarda yediğimiz goller yüzünden 5 puan kaybettik'' dedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2240 kez okunmuştur.
|