Terim içini Yazıcı'ya dökmemiş! |
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bugün bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan "Terim içini Yazıcı’ya döktü" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye-Ermenistan milli takımları arasında yapılacak maç öncesi dün incelemelerde bulunmak üzere Atatürk Stadı’na gittiğini söyledi. Bu sırada A Milli Takım’ın burada antrenman yaptığını ifade eden Yazıcı, bu vesileyle kafileyi de ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirtti.
Antrenman sırasında Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim ile bir süre görüştüğünü dile getiren Yazıcı, "Sayın Terim ile oyuncumuz Sercan Yıldırım’ın sakatlığıyla ilgili son durumu görüştüm. Ancak bu görüşme çarpıtılarak başka taraflara çekilmiştir. Bazı gazetelerde ve internet sitelerinde ’Terim içini Yazıcı’ya döktü’ yönünde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
Yazıcı, Terim’in çok eski bir tanıdığı olduğunu da dile getirerek, "Ben Fatih Terim ile oyuncumun sakatlık durumunun dışında sohbet de edebilirim. Ancak hiçbir şekilde benim ağzımdan çıkmayan sözlerin yazılması hiç hoş değil. Bu tip haberlere itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine sunarım" diye konuştu.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2455 kez okunmuştur.
|