İpekoğlu " Zor maç, ama kazanmalıyız" |
Teknik direktörümüz Engin İpekoğlu, Trabzonspor maçı hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"Trabzonspor`un ligdeki sıralamasına bakarsak çok yanlış olur. Takım olarak çok iyi futbolculara sahipler. Bu maçta hem sakat oyuncuları hemde cezalı oyuncularınında kadroda yer alacaklarını düşünürsek içeride oynayacağımız en zor maçlardan birisi olacağını düşünüyorum. İyi futbol oynuyorlar ama bunu skora yansıtamıyorlar. Tabiki bizimde hedefimiz içeride oynayacağımız tüm maçlarda, rakip kim olursa olsun kazanmak. İnşallah bunu da Cuma günü başarırız. Geriye gitmek istemiyorum ama Beşiktaş maçı maalesef Bursa`da çok konuşuldu. Egemen ön libero oynamaz, Serkan Kurtuluş bu maçta oynarmıymış gibi eleştiriler oldu. Türkiye tuhaf bir ülke.Serkan gibi bir değerimiz var neden oynamıyor diye soruluyordu.Sağ kanatta tüm oyuncularımız sakatlanmış Serkan Kurtuluş`u bu maçta oynayatmayacazda ne zaman oynatacağız. Biraz olaylara mantıklı bakalım. Eğer Serkan`da futbolcu olmak istiyorsa 30.000 seyircinin önünde oynamayı öğrenmek zorunda, kaldı ki kötüde oynamadı.Görevini çok iyi yaptı. Türkiye`nin en çok kanat bindirmesi yapan İbrahim Üzülmez`e oyundan çıkana kadar adım attırmadı. Maçın ilk yarısında çok iyi oynadık. Herşey iyiydi. İkinci yarının 7 dakikasında yenilen goller oyun düzenimizi bozdu. Bu saatten sonra golü hedefledik. Oyuncu değişikliklerine gittim. Forvete ağırlık verdik. 2-1 mağlup olunca da 3 puan kaybediyorsunuz. Ben Beşiktaş maçındaki oyundan memnunum. Pancu`ya yapılan eleştirilere gelince, Bursaspor`dan ayrılmış bir çok oyuncu var ve Bursaspor tribünleri de çağırmışlardır. Bu son derece normal. Pancu maçta elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. " dedi.
Transferin gündeme getirilmesi üzerine Engin Hoca " Şu anda transfer konusuna girmek istemiyorum. Ben daha öncede bunu belirtmiştim. Teknik heyet, yuönetim olarak şu ana kadar tüm oyuncularımdan memnunuz. Maçlarda alınan darbelerden dolayı sakatlıklar meydana geliyor. Bunu göze alırsak belki ara transfer de futbolcu alınır. Bursaspor futbol takımından her kim olursa olsun gitmek istiyorsa ertesi gün gönderilir. " dedi.
Beşiktaş maçının son 30 dakikasında forma şansı bulan De Souza`nın performansının sorulması üzerine İpekoğlu "De souza henüz hazır değil. Beşiktaş maçında girdi. Düşüncemiz topla dar alanda çok çabuk, dribling özelliği ile adam eksiltmeyi çok iyi yapıyor. Ancak oyun disiplininden çok uzakta. Futbolda da bir oyun disiplini gerekiyor. Daha öncede söylemiş olduğum gibi takım oyununa adapte etmeye çalışıyoruz. Yetenekte bir yere kadar. " dedi.
İpekoğlu karşılaşmada Bursaspor`u destekleyecek olan taraftarlarımıza ise " Taraftarlarımızın Cuma akşamı her zaman olduğu gibi bizi destekleyeceklerdir. Daha öncede belirtmiştim. Bizim takımımız oldukça duygusal bir takım. Sadece taraftarlarımızın değil tüm Bursa kentinin desteğine ihtiyaçları var " dedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2603 kez okunmuştur.
|
|
|
|
Yazarlar |
|

|
, |
|
. |
|