Bursasporlu taraftarlar, sezonunun ilk golünü Galatasaray maçında Sinan Kaloğlu'nun atacağını düşünüyor.
Kulübün resmi internet sitesinde, "Galatasaray maçında sezonun ilk golünü kim atar?" anketine şu ana kadar 3 bin 743 kişi katıldı.
Katılımcıların yüzde 34'ü ilk golün Sinan Kaloğlu'ndan geleceği yönünde görüş bildirirken, ikinci en fazla oyu yüzde 28 ile yeni transfer Herve Tum aldı. İlk golü Pancu'nun atacağını tahmin edenlerin oranı yüzde 21 olurken, Sumulikoski yüzde 5, diğer oyuncular ise yüzde 12 oranında oy aldı.
BULENT KORKMAZ" Maç Sonunda Sevinen Taraf Biz Olacağız" Korkmaz, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, antrenmanların iyi geçtiğini, pazar akşamı sahadan galip ayrılmak için gerekli oyunu sergileyeceklerini kaydetti.
Ligin ikinci haftasında ilk galibiyeti Galatasaray'a karşı almak istediklerini vurgulayan Korkmaz, "Takım ve şehir olarak bu zorlu maça hazırız. 90 dakika sonunda istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.
Korkmaz, bir gazetecinin "Galatasaray'da özel önlem alacağınız futbolcu var mı?" sorusuna, "Galatasaray'a karşı özel bir önlem almayacağız. Şablon belli. Takım halinde defans ve hücum oynayacağız. Duran toplarda belki farklı bir şeyler yapabiliriz" yanıtını verdi.
Korkmaz, Galatasaray'da uzun süre forma giyen bir futbolcu olduğunun, ancak teknik direktör yaşamında sarı-kırmızılı takıma karşı hiç maç kaybetmediğinin anımsatılması üzerine, şunları söyledi: "İnşallah yine aynı olur. Bursa'dayım, ben Bursaspor'un başarısı için çalışıyorum. Hafta sonu taraftarlarımız sabırlı olsun. Maçın bitimine kadar beklesinler. Takıma destek versinler. Onlarla birlikte inşallah maç sonunda sevineceğiz."
Korkmaz, transferle ilgili bir soruya ise, "Artık bu konularda konuşmuyorum. Ben yönetime listemi verdim. Bundan sonrası yönetimin işi. Ancak şunu söyleyebilirim, defansif oynayan bir oyuncunun ismini verdim" diye yanıtladı.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2935 kez okunmuştur.
|