Bursaspor’un yeni teknik direktörü hem takımına hem de Özlüce Tesisleri’ne alışmaya çalışıyor, Eskişehir ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazanmanın formüllerini arıyor.
Bursaspor’la sözleşme imzalamasının ardından 48 saat içinde takımının Torku Konyaspor’la oynadığı maça çıkan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk müsabakasında umduğu sonucu alamadı. Genç çalıştırıcı bu karşılaşmada bir ara elindeki tüm ofans oyuncularını sahaya sürmesine karşın takımı gol perdesini aralayamadı. Hamza Hamzaoğlu, kaybeden takımını soyunma odasının kapısında karşılarken, dünkü çalışmada sergilediği tutumla da dikkat çekti.
Genç teknik adam oyuncularıyla yaptığı kısa toplantıda isteklerini sıralarken, çalışmanın basına açık bölümünde antrenmanın yıldızıydı. Hamzaoğlu futbolcularla birebir ilgilendi. Topla çalışmanın en aktif ismiydi. Takım kondisyon yüklemesi yaparken de düşünceli hali gözlerden kaçmadı. Hamzaoğlu, Türkiye Kupası’nda Eskişehir ve ilk yarının son maçında Mersin İdmanyurdu karşısında takımının kazanması için tüm formülleri hazırlar bir şekilde objektiflere görüntü verdi.
Genç çalıştırıcıya ödül
Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Türkiye Spor Adamları Ödül Töreni'nde Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yılın teknik adamı seçildi. Geçen sene Yeşil Beyazlı formayı terleten Volkan Şen de yılın yerli futbolcusu oldu.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1643 kez okunmuştur.
|