Ozan İpek, gözünü galibiyete dikti. |
Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Fenerbahçe maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Dersimize iyi çalışıyoruz. Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yine biz mağlup etmek istiyoruz" dedi.
Ozan İpek, play-off için kesinlikle kazanmaları gereken bir maç olduğuna dikkat çekti. Karşılaşma öncesinde derslerine en iyi şekilde çalıştıklarını belirten Ozan, "Galip gelmemiz gereken bir maç. Bu maç için Fenerbahçe'nin ve bizim durumumuz ortada. Her iki tarafın da kazanabileceği bir maç. Dersimize en iyi şekilde çalışıyoruz. Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
"Bu ilki yine biz yapmak istiyoruz"
Fenerbahçe'yi kendi sahasında en son kendilerinin mağlup ettiğini hatırlatan yetenekli oyuncu,"Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son biz yendik. Bu ilki yine biz yapmak istiyoruz. Ligde son haftalarda formda olan bir ekibiz. Bu maçta da yine takım oyununu sahaya yansıtarak galip gelen taraf olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"Oynamak için elimden geleni yapacağım"
Ankaragücü karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrası tedavisine devam edilen ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılan başarılı oyuncu,"Bu maçta forma giyip giyemeyeceğim ile ilgili durumum henüz netlik kazanmadı. Ufak bir ihtimal oynama şansım olsa bile sahaya çıkmak bu maçta görev almak için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe maçlarına ayrı bir motivasyon ile çıkıyorum. Forma giyememem halinde ise arkadaşlarımın beni aratmayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1754 kez okunmuştur.
|