Batalla haftaya damga vurdu |
Arjantinli yıldızın Es Es’e attığı gol haftaya damgasını vururken, gösterdiği performans ile ‘Efsane’ kelimesinin anlamını bizlere tekrar hatırlattı. Oyuna hükmeden Batalla, 11.99 km koşarak bu kulvarda da zirveyi kimseye bırakmadı.
Bursaspor’a tekrar geri dönen ve muhteşem performansına kaldığı yerden devam eden Pablo Martin Batalla, Eskişehirspor karşısında adeta şov yaptı. Yeşil Beyazlı takımın galibiyete uzanmasında attığı golle başrolü üstlenen Arjantinli yıldız, tekrar Türkiye’nin gündemine oturdu. Muhteşem bir aşırtma golü atan tecrübeli futbolcu, performansını sadece bununla sınırlı tutmadı.
11.99 KM KOŞTU
Sahada basmadık yer bırakmayan Pablo Martin Batalla, 11.99 km koşarak bu kulvarda da hem takım arkadaşlarını hem de rakip oyuncuları geride bıraktı. Batalla’yı 11.58 km ile Eskişehirspor’dan Anel Hadzic takip ederken, üçüncü sırayı 11.51’le takım arkadaşı Deniz Yılmaz aldı. Arjantinli futbolcu, ‘Efsane’ kelimesinin ne anlama geldiğini gösterdiği performansla bizlere tekrar hatırlattı.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2267 kez okunmuştur.
|