Korkmaz "Karasu giderken zarar vermesin" |
TAM TOPARLANDIK DERKEN Ligin 7. haftasında Sivasspor'a mağlup olan Bursaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçtan sonra teknik heyeti eleştiren Başkan Ali Karasu'nun bu davranışının doğru olmadığnı belirtti. Yönetimde yaşanan olumsuzlukların kendilerini çok etkilediğini belirten Korkmaz, "Tam toparlandık derken, Sivas maçından sonra yapılan açıklamalar bizi üzdü. Bir yerden ayrılmak çok kolay ama oradan ayrılırken zarar vermemek gerekiyor. Giderayak böyle söylemlerlerde bulunmak camiaya ve şehre zarar verir. Geçmişte yaşanan olayları farklı senaryolarla kamuoyuna aktarmak çok yanlış. Herkes kimin ne olduğunu biliyor" şeklinde konuştu.
SONUÇLARI ETKİLEDİ 2-0 öne geçtikleri ancak 3-2 mağlup oldukları Sivas maçıyla ilgili de konuşan genç çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Karşılaşmanın ilk yarısında her şey istediğim gibi gelişti. Attığımız goller, çalışılan pozisyonlardan geldiği için ayrıca mutlu oldum. Ancak ikinci yarıda Sivasspor yedek kulübesi hakemi baskı altına alınca, kendisi yanlış kararlar verdi. Tabii biz yenilgiye mazeret aramıyoruz. Son maçlarımızda hakemlerin vermiş olduğu kararlar neticeleri doğrudan etkiledi. Ama hangi şartlarda olursa olsun tüm bu zorlukların üstesinden gelmek zorundayız."
HERKES RAHAT OLSUN "Hiç kimse panik yapmasın. Herkes rahat olsun. Biz kendimize güveniyoruz. Takıma güveniyorum. Bursaspor'u gereken yere getireceğiz. Tabii ki bu birlik ve beraberlik içinde olacak. Biz saha içinde elimizde geleni yapacağız. Saha dışında da Bursaspor'u sevenlere iş düşüyor." 8 Ekim'de yapılacak kongrede tek aday olan İbrahim Yazıcı'nın camiaya hayırlı olmasını dileyen Korkmaz, "Her şeyi Bursapsor'un büyümesi için yapıyoruz. İnşallah herkes için hayırlı olur" dedi. Korkmaz son olarak, hafta sonunda oynayacakları G.Birliği OFTAŞ maçını kazanarak taraftarlarının önünde ilk galibiyetlerini alacaklarını ifade etti.
Bursa Haber Gazetesinden...
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 3453 kez okunmuştur.
|