Sezona yepyeni bir kadro ile girecek olan Bursaspor'da en çok Brezilyalı oyuncuların performansı merak konusu. Kapalı kutu konumundaki Leandro, Adriano ve Marcelinho'nun kısa sürede takıma çok çabuk uyum sağladıkları gözlenirken, çift kale maçlardaki performanslarıyla da göz kamaştırıyorlar. Savunmada görev yapan Leandro, sağlam duruşu ile dikkat çekerken, topu oyuna iyi sokması en büyük artısı olarak dikkat çekiyor. LEANDRO ÇOK ETKİLİ Hava toplarınnda da etkili olan 24 yaşındaki futbolcu, isabetli şutlarıylarıyla da kalecilere korkulu rüya yaşatıyor. Herve Tum'un yerine kadroya dahil edilen Adriano ise, mücadele gücüyle ön plana çıkıyor. Yavaş yavaş kendini bulmaya çalışan tecrübeli kramponun, gol vuruşları da oldukça etkili. 21 yaşındaki Marcelinho da kendine has özellikleriyle dikkat çekiyor. Kilo fazlalığı bulanan Brezilyalı oyuncu uzun mesafeli isabetli paslar atabiliyor. YENİ SAMBACI GELİYOR Brezilyalı oyuncularının performansından memnun olduğu gözlenen teknik direktör Samet Aybaba'nın, denenmeye gelen Santos hakkında ise tam karar veremediği öğrenildi. Sağ kanat için oyuncu arayışında olan Aybaba'nın, Brezilya'da forma giyen 18 yaşındaki bir oyuncu ile temasta olduğu bildirildi. Menajerleriyle görüşülen genç futbolcunun ismi sır gibi saklanıyor.
TIMSAH NEŞELİ Yeni sezon hazırlıklarına Davraz'da devam eden Bursaspor, dünü çift çalışmayla geçirdi. Teknik direktör Samet Aybaba nezaretindeki sabah çalışmasında Yeşil Beyazlılar kondisyon yaptı. Yardımcı antrenör Levent Şahin'in aralara oyun skıştırdığı çalışmada Yeşil Beyazlı futbolcuların bir hayli keyifli oldukları gözlendi. Timsah, akşam antrenmanında ise yine çift kale maç yaptı.
YUSUF 'TA MUTLU SON Yunanistan'daki Skoda Xanthi kulübüyle olan sorununun çözüldüğü öğrenilen Yusuf Şimşek'in bugün Davraz kampına katılacağı bildirildi. Tecrübeli oyuncu, kampta olmamasına rağmen teknik direktör Samet Aybaba'nın verdiği idman programıyla çalışmalarını sürdürüyordu.
GUTIERREZ GELDI Bursaspor'daki geleceği merakla beklenen Bolivyalı Ronald Gutierrez, dün akşam Davraz kampına katıldı. Bugünden itibaren antrenmanlara başlayacak olan tecrübeli futbolcunun özellikle Katar ve Bolivya'da talipleri olduğu açıklandı.
CUMA GUNU İZİN VAR Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, cuma günü takıma izin verecek. Yoğun antrenman programında yorulan oyuncularına 1 gün tatil verecek olan tecrübeli teknik adamın isteyenleri Isparta'ya göndereceği bildirildi.
Bursa Hakimiyet Gazetesinden
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 3348 kez okunmuştur.
|