Fenerbahçe’nin bir puan ardından şampiyonluk yarışını sürdüren Bursaspor, dün akşam önemli bir engeli daha aştı. Yeşil-Beyazlılar, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Kayserispor’u 2-0’la devirdi. Eski takımına karşı ilk 11’de sahaya çıkan Turgay, Bursaspor’un ilk golünü atarken, Shawky’nin kendisini ceza sahasında düşürmesiye penaltı kazandırdı. Timsah’ın galibiyetinde önemli rol oynayan Turgay, 83. dakikada yerini Sercan’a bıraktı. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında yedek kulübesine çekilen Batalla, dün formayı kaparken cezalı Zapotocny’nin dışında Bursaspor’da eksik yoktu.
LİDERİN ENSESİNDEYİZ
90 dakika boyunca rakibine karşı büyük üstünlük sağlayan Bursaspor, aldığı bu sonuçla Şampiyonlar Ligi’ne de kalmayı garantiledi. Gelecek hafta Ankaraspor hükmen galibiyetiyle hanesine üç puanı yazdıracak olan Yeşil-Beyazlılar, şampiyonluk için rakibinin Ankaragücü ve Trabzon ile oynayacağı maçlarda puan kaybetmesini bekleyecek.
TRİBUNLER ÇILDIRDI
Kayserispor maçında Bursaspor taraftarı adeta çıldırdı. Tribünleri hınca hınç dolduran yeşil beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlar ve görsel şovla adeta kendinden geçtiler. Yeşil beyazlı taraftar, karşılaşma bitiminde Şampiyon, şampiyon diyerek takımı tribünlere davet edip birlikte tezahürat yaptı.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2452 kez okunmuştur.
|