SERDAR KAYSERİ'DE YOK Dün akşamki karşılaşmada sağ bekte görev yapan Serdar Aziz, Beşiktaş, Trabzon ve Fenerbahçe maçlarından sonra gördüğü dördüncü sarı kartla cezalı duruma düştü. Serdar, ikinci yarının ilk haftasında Kayseri deplasmanında forma giyemeyecek.
54 HAFTADIR PENALTI YOK Bursaspor 54 haftadır penaltı kazanamıyor. Yeşil beyazlı takım en son penaltısını 2009-10 sezonunun 32'nci haftasında Kayserispor'a atmıştı. Öte yandan, 4 haftalık gol atma hasretini Gaziantep'te sonlandıran Bursaspor, 11 hafta sonra 1 maçta 2 gol atmayı başardı. 4-0'lık Gençlerbirliği zaferinin ardından 1 maçta 2 kez fileleri havalandıramayan yeşil beyazlılar, 11 maç sonra yine kırmızı siyahlı bir rakibe karşı 2 gol bulmayı başardı.
AHMET ARI AYRILIYOR Bursaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Muhammet Demir'e karşılık Gaziantepspor'dan transfer ettiği Ahmet Arı, Yeşil beyazlı takımdan ayrılıyor. Kadroya giremediği için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan izin isteyen Ahmet Arı'nın Antalyaspor, Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu ile görüştüğü ve bu takımlardan birine gidebileceği öğrenildi.
EMRE KOŞAK - BURSA / DHA
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2278 kez okunmuştur.
|