Bursaspor'un ikinci yarı hazırlıkları için çalışmalarını gerçekleştirdiği 9 günlük Marmaris kampı futbolculara, fizik ve kondisyonun yanı sıra moral motivasyonu olarak da büyük kazanç sağladı. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun kamp süresince yaptığı yüklemeler zaman zaman oyuncuları canından bezdirse de, büyük bir ciddiyet ve disiplin içinde gerçekleşen çalışmalar ikinci yarı daha güçlü ve diri bir takım izleneceği havasını da verdi.
KISA YOLDAN SONUÇ
Timsah, sıkletinin çok altında olan iki takımla yaptığı özel provalarda, Engin Hoca'nın fazla risk almayan yeni ve basit bir futbol anlayışıyla sonuca gitmek istediği açıkça görüldü. Kamp döneminde iki hazırlık maçı yapan Yeşil Beyazlılar, Marmarisspor'u 2-0, Fethiyespor'u ise 4-0 mağlup etti. Takım düzenini 4-3-2-1 gibi düşünen İpekoğlu'nun elindeki malzemeye göre iyi bir ekip kurmak istediği şüphesiz.
İKİSİNİ DE KAZANDI
Timsah ilk özel sınavında Marmarisspor'u Pancu'nun iki golüyle geçerken, mücadelenin ilk yarısında hiçbir varlık gösteremedi. Pozisyona girmekten zorluk çeken Yeşil Beyazlılar, ikinci yarıda topu yere indirmesiyle rakibine ağırlığını hissettirip maçı kazanmayı başardı. İkinci maçını Fethiyespor'la yapan Bursaspor, ilk maçın tersine daha hırslı ve istekli gözüktü.
YAN YANA OYNAMADILAR
Yeni transfer Zafer ve Eser Yağmur oynadıkları futbolla dikkat çeken isimler oldu. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun iki karşılaşmada da belli arayışlar içerisine girdiği dikkatlerden kaçmadı. İlk yarının bitirim ikilisi Sinan ve Burak'ı 2 karşılaşmada da yan yana oynatmayan İpekoğlu'nun, Cumhur'a ise savunma şans vermesi dikkat çeken ayrıntılar oldu.
Bursa Hakimiyet Gazetesinden...
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2997 kez okunmuştur.
|