Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’le yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen İrfan buz, ilk antrenmanına çıktı.
TFF 1. Lig’de aldığı son mağlubiyetle birlikte zirve yarışından uzaklaşan ve Süper Lig iddiasında da ağır yara alan Bursaspor, 30’uncu haftanın açılış mücadelesinde Adanaspor’u ağırlayacak. Bursa temsilcisi haftaya 46 puanla girerken averajla 5’inci sırada yer alıyor; Adana ekibi ise, 20 puanla ligin sondan ikinci basamağında kümede kalma mücadelesi veriyor.
Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 20.00’de oynanacak zorlu randevuda hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak.
Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde yaptığı açıklamada teklifi seve seve kabul ettiğini ifade etti. Ligde final niteliğinde 5 maçın kaldığının altını çizen tecrübeli teknik adam, “Burada olduğum için çok mutluyum. İnanılmaz bir destek alıyorum. Sizlerden birisi olduğum için çok mutluyum. Bu da beni mutlu ediyor. Önümüzde 5 maçımız var. Çalışmak durumundayız. Nasıl başlarsak öyle gider. Adanaspor’la oynayacağımız ilk maçımızdan 3 puanla ayrıldıktan sonra yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarının altını çizen 53 yaşındaki teknik adam, “Hepsine inanıyorum. Hepsi çok değerli. Ancak bu yeterli değil. Final maçlarında herkesin maksimum performansa çıkmasına ihtiyacımız var. Biz değiştirebileceğimiz olayları değiştireceğiz. Biz kendimize bakacağız. Rakiplere değil. Süper Lig’de olmalıyız. Her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Bursaspor TFF 1. Lig’de olabilir ama Süper Lig’de şampiyonluk unvanı olan bir takım” ifadelerini kullandı.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 664 kez okunmuştur.
|