Şansımız hala devam ediyor! |
 Timsah’ın tecrübeli takım kaptanı Ömer Erdoğan, UEFA şanslarının daha bitmediğini belirterek, “Ligin son haftasında biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yenip Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.
SON İHTİMAL Bu sezon sahasında oynadığı son maçta Gazianepspor ile 2-2 berabere kalarak büyük üzüntü yaşayan Bursaspor’da takım kaptanı Ömer Erdoğan yaptığı açıklamada, "Gaziantepspor’u yenerek UEFA şansımızı son haftaya bırakmak istemiyorduk ama bu maçı kazanamadık. Ancak hiçbir şey daha bitmedi. UEFA’ya gitme ihtimalimiz hala devam ediyor. Hedefimiz bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda mağlup edip, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da yenilmesini beklemek" dedi.
KAZANMA BASKISI OLDU Gaziantepspor beraberliği sonrası takım ve teknik heyet olarak büyük üzüntü yaşadıklarını dile getiren Erdoğan, "Seyircimiz önündeki son maçımızı kazanıp taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. İki kez öne geçmemize rağmen malesef duran toptan iki gol yedik. Bizim üzerimizde biraz da kazanma baskısı olunca kazanamadık. Hocalarımız maç sonunda bir şansımızın daha olduğunu söyleyince ise rahatladık. Biz öncelikle Belediye’yi yenmeliyiz. Trabzonspor’un da, Sivasspor’un da hedefleri var. O yüzden hem Trabzonspor’un, hem Sivasspor’un kazanmasını bekleyeceğiz" diye konuştu.
Bursa Haber Gazetesinden...
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2365 kez okunmuştur.
|